Ympäristö­sertifikaatit

Me Junnikkalalla olemme asettaneet tavoitteeksemme hallita ja vähentää puunkorjuun ja kuljetusten luontoon, monikäyttömahdollisuuksiin, maisemaan sekä naapureihin mahdollisesti kohdistuvia haittoja. Meille on myönnetty puun alkuperäketjun hallinnan sertifikaatti Annex 4 of PEFC.

Kestävää metsätaloutta

Meille on tärkeää pitää huolta, että metsät säilyvät myös tuleville sukupolville. Siksi erilaiset ympäristösertifikaatit, kuten PEFC-sertifiointi ovat tärkeä osa toimintaamme. Metsäsertifikaateilla voimme osoittaa, että käytämme metsiä kestävästi.

Metsien kestävä käsittely tarkoittaa, että metsänhoitoa ja käsittelyä toteutetaan ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla. Tavoitteenamme on osaltamme auttaa säilyttämään metsäluonnon monimuotoisuus sekä metsien kulttuuri- ja virkistysarvot suunnitelmallisen metsätalouden ohella. 

Ympäristö­sertifikaateilla vastuullista puuta

Sovellamme ISO 14001:2015 standardiin perustuvaa ympäristönhallintajärjestelmää toiminnassamme. Tämän lisäksi käytämme PEFC ST 2002:2013 ja PEFC ST 2001:2008 v2 –standardeja puun alkuperäisketjun todentamiseen

Puun alkuperäketjun todentamisella varmistamme, että jatkojalostamamme puut ovat peräisin sertifioiduista metsistä. Ympäristöasioiden hyvän hoidon varmistamme ympäristöarvioinneilla sekä sisäisillä että ulkoisilla tarkastuksilla.

PEFC logo

  • Puunhankinta-alueemme

Jaa sisältö

Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake ja Junnikkalan puunhankintaosaston henkilökunta ottaa yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.

Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.